Chlupaté bramborové knedlíky

Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Počet porcí: 2


Suroviny:
2 ks brambora syrová
4 ks rohlík
1 lžička Solamyl
1 lžička sůl


Postup:
Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Rohlíky rozkrájíme na malé kostičky a v míse je smícháme s nastrouhanými bramborami, Solamylem a solí a vypracujeme tvárné těsto. Z těsta pak tvoříme kulaté knedlíky nebo šišky, které vaříme v osolené vroucí vodě. Když vyplavou na povrch, necháme je ještě 2 až 4 minuty vařit.

Rady a tipy na knedlíky

Chcete aby se vám knedlíky opravdu dokonale povedli? Podívejte se na osvědčené tipy a rady a staňte se profesionálem!

více informací »



Nemáte v čem vařit? Nezoufejte!

hrnec

Každá hospodyňka ví, že bez pořádného kuchyňského nadobí nelze připravit žádný pokrm.

Koupit hrnec